Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان عباسپور بامداد سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در محل ساختمان فروریخته متروپل آبادان افزود: با فراخوان انجام شده جرثقیل های ۱۶۰ تنی، ۱۸۰تنی، ۲۵۰تنی و دستگاه برش پلاسما که تعداد آنان در سطح کشور بسیار محدود است در عملیات آواربرداری شرکت دارند.  

فرماندار آبادان در ادامه افزود: تلاش کردیم از دستگاه فوق سنگین به دلیل ارتعاش ایجاد شده استفاده نکنیم تا بخش لرزان ساختمان متروپل دچار ریزش نشود و جان گروه های از جان گذشته امداد و نجات به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسپور با بیان اینکه به لحاظ تجهیزات فنی، لجستیک و نیروی انسانی ماهر و کارکشته، هیچ گونه کمبودی برای تداوم عملیات آواربرداری نداریم از عموم ملت شریف و مومن ایران اسلامی خواست با دعا خیر، یاری گر فرزندان خود در عملیات آواربرداری ایمن و بدون حادثه باشند.

سخنگوی حادثه ساختمان متروپل آبادان در ادامه گفت: حفظ جان گروه های امداد و نجات که در کار آواربرداری به صورت تمام وقت در حال کار هستند و بیرون کشیدن اجسادی که گمان می رود همچنان در زیر آوار هستند اولویت ها و خط قرمز ما هستند.

وی گفت: به محض اینکه اطمینان حاصل شود که هیچ پیکری از عزیزان جان باخته زیرآوار نمانده، عملیات آوار برداری وارد مرحله تازه‌ای می‌شود.

فرماندار آبادان از همراهی و همکاری بسیار نزدیک مردم با مجموع نیروهای انتظامی، گروه های امداد و نجات قدردانی کرد و گفت: بسیاری از شهروندان داغدار آبادانی به رسم میهمان نوازی به صورت خودجوش در حال خدمت رسانی به نیروهای حاضر در محل ساختمان فروریخته متروپل هستند که از همه آنان صمیمانه و متواضعانه تشکر می کنیم.

وحید شعبانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان نیز به خبرنگاران گفت: ۲۲۰ امدادگر و آواربردار در قالب ۵۴ تیم در حال انجام عملیات هستند.

وی گفت: ۱۲ دستگاه آمبولانس، هفت خودرو پیشرفته نجات و سه تیم زنده یاب در محل حادثه ریزش بخشی از ساختمان متروپل آبادان فعال هستند و از این حیث کمبودی حس نمی‌شود.

شعبانی افزود: اغلب گروه های امداد و نجات از مناطق مختلف خوزستان به صورت داوطلب در عملیات آواربرداری حضور دارند.

به گزارش ایرنا، ریزش بخشی از ساختمان متروپل آبادان ساعت ۱۲:۴۰ روز دوشنبه دوم خرداد ۱۴۰۱ به علت رعایت نکردن استحکام سازه و لحاظ نکردن مسایل فنی ساختمان دچار ریزش شد و تاکنون ۳۳ تن از هموطنان در این حادثه تاسف بار جان باختند و ۳۷نفر مصدوم شدند.

از مجموع مصدومان این حادثه ۳۵نفر پس از دریافت خدمات پزشکی و درمانی از بیمارستان مرخص شدند و ۲ مصدوم باقی مانده امروز از بیمارستان مرخص می شوند.

تلاش برای یافتن اجساد احتمالی در بخش فروریخته ساختمان متروپل به صورت تمام وقت با حضور فعال گروه های امداد و نجات ادامه دارد.

بر اساس اعلام قطعی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ۳۸نفر در حادثه ریزش ساختمان متروپل مفقود شدند که تاکنون اجساد ۳۳تن از زیرآواربیرون کشیده شده که از در میان اجساد سه نفر مجهول الهویه است.

برچسب‌ها ساختمان متروپل آبادان حوادث غیرطبیعی خوزستان آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساختمان متروپل آبادان حوادث غیرطبیعی خوزستان ساختمان متروپل آبادان حوادث غیرطبیعی خوزستان آبادان ساختمان متروپل آبادان گروه های امداد و نجات عملیات آواربرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵پایگاه جدید هلال احمر در استان سمنان احداث می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین درخشان ظهر سه شنبه در نشست خبری با حضور رسانه‌ها در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات هلال احمر سمنان، درباره خدمات این نهاد بیان کرد: ۱۵ پایگاه امداد و نجات در استان وجود دارد و در طول سال به مردم و به خصوص زائران رضوی خدمت رسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه ایجاد پنج پایگاه جدید با توجه به قرارگیری استان سمنان در مسیر کریدور اصلی حرم تا حرم در دستور کار قرار دارد، تاکید کرد: تلاش داریم تعداد پایگاه‌های هلال احمر در سراسر استان به ۲۰ پایگاه برسد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از تلاش اشاعه خدمات این نهاد در استان خبر داد و تاکید کرد: جانمایی و مطالعه لازم برای ایجاد پایگاه‌های جدید هلال احمر در استان انجام شده و در انتظار تخصیص زمین برای ساخت این پایگاه‌ها هستیم.

درخشان خواستار همراهی ارگان‌ها با هلال احمر با توجه به قرارگیری استان سمنان در کریدور اصلی شرق کشور شد و ابراز کرد: عبور سالانه ۲۰ میلیون زائر از استان، اهمیت خدمت رسانی هلال احمر را دو چندان می‌کند.

وی با بیان اینکه ۶۵ گسل در استان سمنان وجود دارد، گفت: افزایش پایگاه‌های هلال احمر و تجهیزات این ارگان همچنین به واسطه امکان بروز حوادث غیرمترقبه، دارای اهمیت است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه ناوگان آمبولانس و امداد و نجات توسط جمعیت هلال احمر در دست تهیه و تأمین است، گفت: معتقد هستیم که امکانات و تجهیزاتی که باید به هلال احمر استان سمنان داده شود، بر اساس تردد سالانه ۲۰ میلیون نفر و وسعت استان، و نه جمعیت منطقه باشد تا بتوانیم خدمات بهتری را در زمینه امداد و نجات داشته باشیم.

درخشان در پاسخ به سوالی درباره جمعیت داوطلبانی که با هلال احمر در سراسر استان سمنان همراه می‌کنند، تاکید کرد: ۹۸۰ نجات‌گر داوطلب در مواقع بحرانی و بروز حوادث به کمک هلال احمر می‌آیند همچنین این افراد دوره‌های لازم را دیده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه این نهاد ۱۰ مرکز تجهیزات و خدمات پزشکی در استان دارد، گفت: در سال گذشته ۶۴۰ نفر از تجهیزات این مراکز در سراسر استان سمنان بهرهمند شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: این مراکز تجهیزات مورد نیاز بیماران نیازمند را به آنها به صورت امانت می‌دهد تا از آنها استفاده کنند از جمله این موارد می‌توان به کپسول اکسیژن، ویلچر و … اشاره کرد.

درخشان به اقدامات بشر دوستانه و حمایتی هلال احمر استان سمنان به خصوص خانه‌های هلال اشاره کرد و گفت: در یک سال اخیر سه‌هزار و ۸۰۰ سبد معیشتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در بین نیازمندان نقاط کم برخوردار استان توزیع شده است.

وی افزود: در یک سال اخیر همچنین ۱۲۰ میلیارد ریال خدمات بهداشتی و پزشکی و … به نیازمندان استان سمنان از سوی جمعیت هلال احمر ارائه شده که این خدمات بسته به نیاز جامعه هدف متفاوت هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان همچنین در خاتمه گفت: تعداد تصادفات و حوادث نوروز ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل از کاهش ۲۴ درصدی برخوردار بوده اما باید در زمینه کاهش شدت حوادث نیز اقدامات فرهنگ ساز خوبی صورت گیرد.

کد خبر 6099546

دیگر خبرها

  • ۵پایگاه جدید هلال احمر در استان سمنان احداث می‌شود
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • ببینید | عملیات دیدنی نمایشی جنگنده‌های پیشرفته روسیه در دل آسمان
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • نجات جان ۱۵ نفر در آتش‌سوزی مجتمع مسکونی در قم
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • نجات مصدومان حادثه واژگونی خودرو و ریزش بنزین در رشت
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر اشغالی حیفا